L’anime de UQ Holder! presumiblement per a octubre

New No comments

La sèrie animada de UQ Holder! sembla tenir ja data d’estrena. L’anime basat en el manga homònim de Ken Akamatsu s’estrenarà presumiblement a la televisió japonesa la propera tardor, al mes d’octubre. Previ a la seva estrena es llançarà una OVA de UQ Holder !, segons s’anuncia en la promoció que acompanya al tom #12 del manga, com a aperitiu a l’emissió regular de l’anime.

El passat mes de desembre el propi autor de l’obra, Ken Akamatsu, va insinuar a través del seu compte de Twitter que UQ Holder! tindria una sèrie animada aquest any 2017. Retrocedint uns mesos abans, a l’estiu, la revista Weekly Shônen Magazine va anunciar un projecte per adaptar aquest manga shônen de Akamatsu però no especificava en quin format ho faria

Ken Akamatsu, autor de Love Hina i Negima!, publica aquest manga shônen d’aventures i fantasia de UQ Holder! des de 2013 en la revista Weekly Shônen Magazine de Kodansha. Fins avui l’obra compta amb 12 toms recopilatoris. Les dues obres anteriors d’aquest autor ja van ser portades a l’animi.

UQ Holder! és un manga de batalles fantàstiques que té al món de Negima! i anys després dels esdeveniments de l’anterior manga. Ja han passat 10 anys des que el món va ser conscient de l’existència de la màgia. I ha canviat molt. No obstant això, un jove noi anomenat Tota viu en el camp i és aliè a tots aquests canvis. Tota viu una vida tranquil·la al costat dels seus amics i la seva professora de màgia, Evangeline. Però un dia, la vida de Tota sofrirà una gran commoció. Així començarà la gran aventura d’aquest petit jove.

Font: Manga Mag Japon

Leave a reply


*