Capcom llança el manga de Dragon’s Dogma Online

New No comments

La desenvolupadora nipona de videojocs Capcom va llançar dissabte passat, en el nombre de febrer de la revista Bessatsu Shônen Magazine de l’editorial Kodansha, una adaptació al manga del joc de Dragon’s Dogma Online. Yumiya Tashiro (Night King) és l’encarregat de traslladar al paper la història del videojoc sota el títol de Dragon’s Dogma Revius. El primer capítol va ser publicat en el nombre de febrer de la revista Bessatsu Shônen Magazine de l’editorial Kodansha amb un total de 74 pàgines, sent la primera d’elles a tot color.

http://www.animenewsnetwork.com/thumbnails/max700x700/cms/news/110821/dd.jpg

No és la primera vegada que la franquícia de rol Dragon’s Dogma inspira un manga, ja que entre 2013 i 2014 Hirotoshi Hirano va publicar Dragon’s Dogma Progress a la web de manga online Young Animal Densi, de l’editorial Hakusensha. La pròpia editorial va llançar el títol més tard al mercat en un total de dos volums recopilatoris.

Dragon’s Dogma va arribar a les consoles PlayStation 3 i Xbox 360 al maig de 2012 i més tard, a l’abril de 2013, va ser llançada l’edició estesa i millorada de Dragon’s Dogma: Dark Arisen, sent llançada al gener de 2016 para PC. Dragon’s Dogma Online va ser llançat al mercat per PlayStation 3, PlayStation 4 i PC en el mes d’agost de 2015.

La història comença en un petit poble a l’oest de la capital en el qual viuen els amics de la infància Jou, el botànic i Tènia, la caçadora. Un dia, un grup de cavallers Arisen arriba al poblat on viuen a la recerca de més Arisen que es vulguin unir a les seves files. És llavors quan Tènia revela que ella és una Arisen i decideix unir-se a aquest grup en un viatge que estarà ple d’aventures.

 Fon: ANN

Leave a reply


*