Daisuki introdueix al seu catàleg Grandblue Fantasy the Animation

New No comments

Daisuki.net continua ampliant el seu catàleg de títols anime i l’últim a ser anunciat és Granblue Fantasy the Animation. A partir del dissabte 21 de gener es podrà seguir aquesta adaptació animada del popular videojoc per a mòbils de Granblue Fantasy amb l’estrena dels dos primers episodis.

L’anime de Granblue Fantasy the Animation estarà disponible per a Amèrica del nord, Amèrica central, Amèrica Llatina, Sud-àfrica, Austràlia, Nova Zelanda, Illes Cook i Europa (excepte Alemanya, Suïssa, França, Bèlgica, liechtenstein, Luxemburg, Polònia). Els episodis estaran en versió original amb subtítols en anglès.

TRAILER:

La sèrie animada de Granblue Fantasy The Animation és produïda per Cygames i animada per A-1 Pictures (Asterisk Wars, Qualidea Code, Sword Art Online). Yuuki Itoh (Magical Girl Lyrical Nanoha Viviu) s’encarrega de dirigir aquest projecte animat amb Toshifumi Akai (Kokoro Connect, Sound of the Sky) com a responsable d’adaptar els dissenys de personatges a l’anime. Nobuo Uematsu (Final Fantasy I-XI) i Tsutomu Narita (Final Fantasy XIV) s’ocupen de compondre la banda musical, en la qual estarà la banda BUMP OF CHICKEN, que proporcionarà el tema principal de l’anime.

El repartiment de veus de Granblue Fantasy The Animation comptarà amb Yuki Ono en el paper de Gran, Nao Toyama com Lulia, Rie Kugimiya com Bii, Miyuki Sawashiro com Catalina i Hisako Kanemoto com Jeeta.

A més de l’anime, Granblue Fantasy comptarà amb un joc RPG titulat Granblue Fantasy Project Re: Link. Platinum Games, autors de Bayonetta i Star Fox Zero així com responsables dels propers jocs de Scaleboung i nier: Automata, estan darrere d’aquest títol. El joc compta ja amb una pàgina web, en la qual es mostra un primer tràiler promocional.

Font: Daisuki

Leave a reply


*